Aiškėja daugiau detalių apie amfibija virtusį „Golfą“ | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Aiškėja daugiau detalių apie amfibija virtusį „Golfą“

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienį Nemune pastebėto apynaujo „Volkswagen Golf“ vaduoti, rodosi, niekas neskuba. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas penktadienį automobilį, pažymėtą bendrovės „Simper statyba“ ženklu, užfiksavo iš arti. Vyras baiminasi, kad vandens semiamas automobilis gali pakenkti gamtai.

„Ar nebus padaryta gamtai žalos, kai automobilis tiek laiko stovi apsemtas? Šiandien jis dar nebuvo neištrauktas. Viduje geras sprindis vandens. Elektronika matyt užtrumpinusi, nes stabdžių lemputės dega, nors automobilis ir užrakintas. Ar neužtrumpins tiek, kad užsidegtų ir būtų pridaryta daug žalos gamtai?

Nors ir pranešiau policijai, bet per valandą taip niekas ir nesusisiekė bei nenuvažiavo. Negi negali rasti automobilio šeimininkų ir priversti juos išsitraukti, jeigu sugebėjo „pamiršti“ tokioje vietoje, kad taip užsemtų. Negi lauks, kol visai vanduo nuslūgs?“ – penktadienio vakarą svarstė skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad apie apsemtą automobilį Ringaudų seniūnijoje, Nemuno upės pakrantėje, ugniagesiams pranešta ketvirtadienį, 22.13 val. Pranešėjas baiminosi, kad transporto priemonę gali nunešti srovė.

Atvykus į Pyplių kaimą, Panemunės gatvę, pastebėta, kad dėl Nemune pakilusio vandens lygio buvo apsemta važiuojamoji kelio dalis, automobilis „Volkswagen Golf“ apsemtas iki durelių apačios. Techninių galimybių ištraukti automobilį ugniagesiai neturėjo, tačiau pavojaus, kad automobilį upė gali nunešti, esą nebuvo.

21
48
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.