Šventė Šilainių turgavietėje: išvežtas daugelį metų stovėjęs metalo laužas | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Šventė Šilainių turgavietėje: išvežtas daugelį metų stovėjęs metalo laužas

/ Skaitytojos Svajonės nuotr.
Dalintis:

Šilainių turgavietėje besilankantys ir dirbantys kauniečiai šiandien švenčia – po daugelio metų iš čia išvežtas automobilis, kuris buvo naudojamas kaip reklaminis stendas. Skaitytoja ragina pasekti ir kitus kauniečius panašiu pavyzdžiu ir išsivalyti savo kiemus nuo kenkėjų.

„Šilainių turgavietėje šventė! Galiausiai buvo patrauktas daugelį metų stovėjęs metalo laužas arba specialiai paliktas automobilis su supirkėjų reklama. Dėl šio laužo, kuris metų metus užėmė parkavimo vietą ir darkė miesto įvaizdį buvo rašyta begalė skundų…“, – apie džiaugsmingą įvykį pranešė skaitytoja Svajonė.

Išvežtas automobilis iš Šilainių turgavietės / Skaitytojos Svajonės nuotr.

„Pagaliau miestas sureagavo, nežinom mes kam iš tikrųjų dėkoti, nes traliuko vairuotojas nebuvo kalbus, bet patikino, kad ne jam priklauso minėtas automobilis“, – teigė automobilį nutempusio teiravęsi kauniečiai.

„Kiek teko girdėti iš turgavietėje dirbančių pardavėjų, labiausiai buvo sureaguota į elektroninį laišką, siųstą adresu meras@kaunas.lt. Noriu padėkoti visiems, kurie prisidėjo prie šito „piktavališko“ reklamos stabo pašalinimo iš miesto“, – dėkojo moteris.

„O tuo pačiu noriu paraginti visus Kauno miesto gyventojus, prie kurių namų ar darboviečių dar stovi (jų tikrai daug) panašūs laužai, atėjo laikas išvalyti mūsų miestą nuo šitų kenkėjų!“, – ragino ji.

42
2
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.