Fiksuoja kauniečiai: Kalniečių parke siaučia vandalų grupuotė | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Fiksuoja kauniečiai: Kalniečių parke siaučia vandalų grupuotė

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Prieš keletą metų sutvarkytas Kalniečių parkas dėka čia siaučiančių jaunųjų vandalų vėl prašosi rekonstrukcijos. Pro čia praūžusi gauja ramybėje nepaliko nei suoliukų, nei gėlių ar net šiukšlių konteinerių.

„Ar ne laikas būtų sudėti kameras Kalniečių parke, nes vėlesniu vakaro metu ir naktimis siaučia grupė jaunuolių, kurie ne tik apiplėšinėja žmones, bet ir niokoja viską: išspardo stacionarias šiukšlių dėžes, išvarto konteinerius, išlaužo gėles, apgadina suoliukus (daug kur jau yra aprašinėti bei išlaužyti).

Gal reikėtų, kad atsakingi už parko priežiūrą dažniau praeitų ir sutvarkytų, nes su tuoj neliks nesugadintų stacionarių šiukšlių dėžių bei tvarkingų suoliukų“, – šeštadienį rašė kaunietis.

Priminsime, kad tai ne pirmas kartas, kada parkas tampa vandalų taikiniu. Prieš porą metų kauniečiai užfiksavo apipaišytus suoliukus.

Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.