Praneša kaunietis: kriminalistai galimai „purtė” autolaužyną (patikslinta) (papildyta) | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Praneša kaunietis: kriminalistai galimai „purtė” autolaužyną (patikslinta) (papildyta)

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Trečiadienio rytą Kauno rajone, Biruliškėse, pastebėtas Kauno pareigūnų sujudimas. Liudininko teigimu, po padidinamuoju teisėsaugos stiklu galimai atsidūrė naudotomis automobilių dalimis prekiaujanti „Autominutė”.

„Neoficialiais duomenimis, šiandien kriminaliniai pareigūnai su miesto pareigūnais purtė „Autominutę”. „Autominutė” – autolaužynas, esantis autostradoje. Buvo ir pasala padaryta”, – trečiadienio rytą pranešė ištikimas „Kas vyksta Kaune” skaitytojas.

Anot Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėjos Odetos Vaitkevičienės, Biruliškėse trečiadienio rytą iš tiesų svečiavosi pareigūnai. Visgi kol kas nenurodoma, ar pareigūnų vizitas buvo naudotų automobilių dalių parduotuvėje.

„Mūsų kriminalistai šiandien Kauno r., Biruliškių k., atliko procesinius veiksmus viename iš ikiteisminių tyrimų (dėl galimai nusikalstamu būdu įgyto turto), tačiau, siekiant nepakenkti tyrimo sėkmei, šiuo metu daugiau informacijos apie tyrimą pateikti negalime”, – komentavo O. Vaitkevičienė.

Papildyta 15.50 val.

Apie 15.48 val. policijos atstovė patikslino, kad tyrimas atliekamas ne dėl galimai nusikalstamu būdu įgyto turto, o dėl galimos vagystės.

Papildyta gegužės 5 dieną 08.40 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” teigė „Autominutė” direktorius Darius Kišenius, pareigūnų apsilankymas bendrovės „Autominutė” teritorijoje niekaip nėra susiję su pačia bendrove ar jos veikla.

„Ikiteisminio tyrimo pareigūnai atliko procesinius veiksmus išimtinai trečiųjų asmenų, kurie nėra bendrovės darbuotojai ir niekaip nesusiję su pačia bendrove, atžvilgiu”, – komentavo D. Kišenius.

103
85
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.