Užfiksavo kosmiškai pigius degalus Kaune: deja, yra problema | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Užfiksavo kosmiškai pigius degalus Kaune: deja, yra problema

/ grupės „Viskas apie automobilius“ „Facebook“ nuotr.
Dalintis:

Kauniečiai fiksuoja neįtikėtinas degalų kainas vienoje Kauno degalinėje, tačiau pastebi, kad taip pigiai užsipilti visgi nepavyks.

„Giraitės „Viadoje“ salerka papigiai, ant stendo viena kaina ant kolonėlės kita, normali“, – rašė nesusipratimą užfiksavęs Ramūnas.

Vairuotojai pradėjo domėtis, ar tikrai taip pigiai galima gauti degalų Kaune, tačiau tenka nusivilti, nes ant švieslentės deganti kaina (vos 0,011 eur./l.) nėra teisinga, ir atvykus piltis degalų, tenka mokėti normalią kainą.

„Ten dirbu su technika ir kuris laikas nesikeičia. Ką tik žiūrėjau ant kolonėlės normali kaina, o ant stendo juokinga“, – rašė Ramūnas.

1
11
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.