Kaunietė gėdina augintinių šeimininkus: susirinkite paliktas krūveles | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė gėdina augintinių šeimininkus: susirinkite paliktas krūveles

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Penktadienį kaunietė viešai kreipėsi į Kauno gyventojus – paršo iš pievelių susirinkti savo augintinių išmatas.

„Noriu paprašyti, kad iškeltumėte klausimą ar diskusiją, kad žmonės susirinktų savo augintinių paliktas krūveles… Neįmanoma per pievute su vaikais praeiti išvien „š“, – rašė kaunietė.

Moters teigimu, tokia situacija vyrauja visame Dainavos mikrorajone. „Konkrečiai gyvenu Kovo 11-osios gatvėje, su senolėmis teko kalbėti, sako sėdžiu balkone ir jaunimas ar pagyvenę tiesiog palieka ir nueina…“, – pridūrė moteris.

„Kas vyksta Kaune“ primena, už nesurinktas gyvūno išmatas galima sulaukti ir nemažos baudos. Pagal Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos įsakymą „Dėl gyvūnų laikymo savivaldybių teritorijų gyvenamosiose vietovėse tvarkos aprašo“ gyventojams gresia įspėjimas arba bauda iki 230 eurų.

20
102
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.