Kaunietis liko nesupratęs: ar Kovo 11-oji ne valstybinė šventė? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis liko nesupratęs: ar Kovo 11-oji ne valstybinė šventė?

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Per Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną automobilį Žaliakalnyje pasistatęs skaitytojas buvo nemaloniai nustebintas – netikėtai gavo baudą. Nors biudžetinės įstaigos „Parkavimas Kaune“ administruojamose zonose per valstybines šventes parkavimas išties nemokamas, nesusipratimas, tikėtina, kilo dėl to, kad dalį aikštelių mieste valdo privati kompanija „Unipark“. Portalo žiniomis, susipainioję vairuotojai šitaip nukenčia ne pirmą kartą.

„Galbūt nebūsiu pirmas, nes teko ne su vienu bendrauti grįžus prie automobilio, visi buvome „pasveikinti“ Kovo 11-osios švenčių proga. Gal žiniasklaida padės susigaudyti situacijoje.

Vakar, kovo 11 d., priparkavau automobilį stovėjimo aikštelėje prie Prisikėlimo bažnyčios, grįžęs radau baudos kvitą už neapmokėtą parkavimą.

Parkavimas nemokamas valstybinių švenčių dienomis, tą patį rašo ir „Parkavimas Kaune“ internetiniame puslapyje. Kaip suprasti tokią rinkliavą valstybinių švenčių proga, ar tai įmonei Kovo 11-oji ne valstybinė šventė?“ – svarstė skaitytojas.

Prie Prisikėlimo bažnyčios įrengtą aikštelę valdo kaip tik „Unipark“, o stovėjimas čia mokamas visomis savaitės dienomis, visą parą, išskyrus dvi valandas sekmadieniais.

28
11
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.