Vairuotojas sprendžia detektyvą: automobilio jau nėra, bet baudos už greičio viršijimą vis tiek išrašomos | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Vairuotojas sprendžia detektyvą: automobilio jau nėra, bet baudos už greičio viršijimą vis tiek išrašomos

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Vienam kauniečiui pasitaikė keista situacija: nors jau kuris laikas jis neturi automobilio bei su transporto priemone buvusių valstybinių numerių, policija vis teik šiam atsiunčia baudas. Kartais baudos turi tą patį laiką, bet yra užfiksuotos skirtingose Lietuvos vietose.

„Norėčiau pranešti apie sektorinius greičio matuoklius, kurie veikia netiksliai ir vis siunčia baudas man, nors automobilis jau net nebeegzistuoja, ir jo valstybiniai numeriai taip pat, o policija nuolat siunčia man baudas.

Policijos paprašius atsiųsti nuotrauką automobilio, ar tikrai tas užfiksuotas, jie peržiūri visad nuotrauką ir pasitaiso, kad ne tas automobilis užfiksuotas, o baudos vis tiek lieka kaboti informacinėje svetainėje, ir mano vardu.

Baudos pradėjo eiti nuo pernai spalio ir į mėnesį grubiai įkrenta 2-3 baudos ne mano automobilio, tai taip išeina, jog Lietuvėlė prisipirko nekokybiškų kamerų (gal ten sudėtos kiniškos kokios). Įdomu, kiek tokių kaip aš, kuriems ateina ne savos baudos ir turi gaišti laiką norėdami viską išsiaiškinti…

Taip pat, baudos ateina iš visos Lietuvos greičio matuoklių, tai taip išeina, kad aš kaip nevidimka, yra tokių baudų kur net užfiksuotas automobilis tą pačią dieną, tą pačią valandą skirtinguose Lietuvos galuose. Cirkas be pinigų“, – piktinosi kaunietis.

30
5
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.