Sunkiasvorės technikos magistrale tapusi gatvė Kauno rajone niokojama net ir po institucijų patikros | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Sunkiasvorės technikos magistrale tapusi gatvė Kauno rajone niokojama net ir po institucijų patikros

Dalintis:

Ketvirtadienį priešpiet į portalo „Kas vyksta Kaune” redakciją kreipėsi skaitytojas, kuris yra pasipiktinęs dėl Sausinės kaime nekontroliuojamo sunkiojo transporto eismo.

„Sausinės kaime, nevaldomai laužoma gyvenvietės važiuojamosios dalies infrastruktūra. Transporto priemonės vežančios apvaliąją medieną, akivaizdžiai viršija leistiną tonažą. Kovo 2 d., Lietuvos transporto saugos administracija atliko patikrinimą ir nustatė pažeidimą, tačiau srautas nuo to nepakito, miškovežiai važiuoja vienas po kito toliau.

Pažymime, kad valstybiniai keliai suprojektuoti ne didesnei nei 11,5 t vienos ašies apkrovai, o vietinės reikšmės keliai yra dar silpnesni ir tokiai apkrovai išvis neparuošti“, – situaciją aiškina skaitytojas.

„Jeigu keliu kartą ar du pervažiuoja perkrauta mašina, jis nesulūžta iškart. Kelias yra niokojamas palaipsniui, o tie trūkumai išryškėja vėliau. Tačiau Sausinės keliu jau pravažiavo ne vienas ir ne du, taip visiškai nepravažiuojamai suniokodami kelią. Kaip Užliedžių seniūnas gali išduoti tokius leidimus, leisti važiuoti tokiu nepritaikytu sunkiasvorėms maršrutu ir visiškai nekontroliuot pažeidimų?“ – klausia kaunietis.

51
3
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.