Nemaloni situacija: ryškiai šviečianti reklamos iškaba trukdo kauniečiams miegoti | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Nemaloni situacija: ryškiai šviečianti reklamos iškaba trukdo kauniečiams miegoti

Dalintis:

Neapsikentęs kaunietis kreipėsi į „Kas vyksta Kaune“ portalą dėl negalėjimo ilsėtis bei miegoti naktį. Anot jo, klinikos įrengta reklama šviečia ryškiai visą naktį, o kreipiantis į juos dėl bėdos, skaitytojas liko nusivylęs. 

„Padėkite išspręsti problemą. Priešais mūsų namą, kitoje gatvės pusėje Šeimos klinika įsirengė LED apšvietimo reklamą, dėl kurios mūsų butas naktį apšviestas kaip su lazeriais.

Neįmanoma naktį miegoti ir ilsėtis. Jau kelios savaitės praėjo nuo pastatymo. Kalbėjau su klinikos vadove, žadėjo nakčiai išjungti, bet melavo – reklama toliau šviečia visu pajėgumu. Kiek žinau, senamiestyje uždrausta LED apšvietimo reklama. Kur kreiptis tokiu atveju?“, – rašė pasipiktinęs kaunietis.

47
27
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.