Kauniečiai jaučiasi pamiršti: vietoje automobilių teks pirkti lėktuvus (foto) | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai jaučiasi pamiršti: vietoje automobilių teks pirkti lėktuvus (foto)

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienį į „Kas vyksta Kaune“ dėl nesutvarkomo kelio kreipėsi Šilainių mikrorajono gyventoja. Anot jos, šis Kauno kraštas yra užmirštas ir pasiekti namus darosi vis sunkiau. 

„Ar galite padėti? Jaučiamės užmirštas kraštas. Vietoje automobilių, teks pirkti lėktuvus, jog galėtume pasiekti namus. Kelias iki namų primena mėnulio kraterius“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ rašė skaitytoja.

„Šalia Romainių kapinių, atsiradus naujai statomam namų kvartalui „Šilainių miestelis“, Alytaus gatvė buvo nugremžta ir pamiršta. Tokią pat duobėtą situaciją turime ir J. Skvirecko gatvėje, kuri praeitais metais buvo greideriuota tik du kartus. Bendruomenė rašė ir prašymus, ir rinko parašus dėl kelio tvarkymo. Šilainių seniūnija žino apie problemą, tačiau nieko nedaro“, – teigė moteris.

Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.