Kauno rajone šiukšliavežė įstrigo ilgam: tikras kelias į Rojų | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauno rajone šiukšliavežė įstrigo ilgam: tikras kelias į Rojų

Dalintis:

Penktadienio rytą Kauno rajono gyventojų šiukšlių konteinerių ištuštinti atvykusi „Kauno švaros” brigada įstrigo ilgam – ir taip nepavydėtinas kelias tapo nepravažiuojamas.

„Per visą gatvę neištraukia. Kauno rajonas, Užliedžiai, Dangaus g. Gerai, kad ne greitoji užklimpo. Tikras kelias į Dangų”, – penktadienio rytą užklimpusios šiukšliavežės nuotraukomis dalijosi skaitytoja.

Jos teigimu, vietos gyventojai tokiu keliu naudojasi metus laiko. „Patikėkite, kas atvažiuoja, visi stebisi, kad netoli miesto toks kelias yra”, – pridūrė ji.

Kauno rajono gyventojos teigimu, šiukšliavežė purve įstrigo apie 9.45 val. „Gaila žmonių, tiek vargo 3 val. traukė mašiną. Dėl netinkamo kelio. Negana lengvosios klimpsta, dabar dar ir sunkiasvorės. Čia prasidėjo nuo dujotiekio kasimo, viską išdraskė. Skalda sukrito, o molis ant viršaus. Po savo darbų kelio nesutvarkė. Vienodai visiems. Dabar slalomas čia. Kelias į Rojų!” – apmaudo neslėpė skaitytoja.

80
8
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.