Lygiai eurą turėjusiam kauniečiui kelionė autobusu nenusisekė: patyriau pažeminimą | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Lygiai eurą turėjusiam kauniečiui kelionė autobusu nenusisekė: patyriau pažeminimą

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pirmadienį pasiekė miesto viešuoju transportu nusivylusio jauno vyro žinutė. Skrupulingai kelionę susiplanavusiam skaitytojui buvo parduotas ne tas bilietas, už tai namo pėdinti teko sava eiga.

„Sveiki, šiandieną turėjau nemalonų įvykį su 23-io autobuso vairuotoju. Paprašius bilieto už 50 centų, buvo įmuštas už eurą. Pakeisti nenorėjo, grąžos atiduoti nenorėjo, motyvavo tuo, kad negirdėjo per muziką, kurios klausė. Pasiteiravus, ar čia mano problema, kitą kartą pasiūlė į kainą rodyti pirštais.

Maršrutas buvo Rokai-Domeikava, įlipau Plento g. stotelėje. Kadangi su savimi turėjau tik eurą, teko namo nuo centro iki minėtos Plento gatvės pareiti pėstute. Patyriau pažeminimą ir patyčias, ko būti negali! Tikrai kreipsiuosi tiek į vartotojų teises, tiek į vietinius laikraščius, šitaip nepaliksiu.

Vairuotojas privalo būti nubaustas. Tokie neadekvatūs žmonės negali dirbti šitokio darbo. Išlipęs autobusą nufotografavau ir parašiau atsiliepimą kaunoautobusai.lt“ – pykčio neslėpė kaunietis, bilietą išmetęs, tačiau pažymėjęs, kad viskas įvyko pirmadienį, tiksliai 15.37 val.

102
325
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.