„Rimi“ apsipirkti nusprendusius kauniečius užklupo nelauktas reikalavimas | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

„Rimi“ apsipirkti nusprendusius kauniečius užklupo nelauktas reikalavimas

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Prieš pat Naujuosius metus į Pramonės prospekte esančią „Rimi“ užsukusi kaunietė nusistebėjo, kad jos buvo pareikalauta parodyti galimybių pasą. Pikčiausia moteriai dėl to, kad prie parduotuvės esą nepateikiama jokios informacijos apie šią prievolę. Tame pačiame prekybos centre moteris lankėsi šiandien, bet situacija, pasak skaitytojos, nepasikeitė.

„Sveiki, manau, daug kam aktuali ši informacija ir bus naudinga. Norime paviešinti situaciją, kuri mums nutiko gruodžio 30 d. Kaune, Pramonės pr. 61A esančiame prekybos centre „Rimi“. Ko gero, daug kas žino, jog nuo rugsėjo 13-osios kai kuriose parduotuvėse reikia galimybių pasų, nes be jų į vidų nepateksi.

Bet jei esi atvykęs iš kito miesto ar tiesiog pirmą kartą užsuki į šią parduotuvę, iš kur gali žinoti, jog reikia jo ten. Toje parduotuvėje jokios informacijos nėra, išskyrus, kaip matyti nuotraukose, jog reikia dėvėti kaukės ir laikytis atstumų, bet kad šioje parduotuvėje reikia to vadinamo paso, informacijos nėra.

Mes taip drąsiai gruodžio 30-osios vakare nusprendėme apsilankyti šioje „Rimi“, kadangi pro šalį važiavom. Mes drąsiai įeinam į parduotuvę ir jau pro vartelius eiti, išlenda iš kažkokio kampo apsauginė ir liepia rodyti galimybių pasą. Mes žiūrime nustebę ir, kas keisčiausia, ant durų nėra tokios informacijos, jog privalome pateikti.

Tada mes klausiame, „kur informacija, nes juk nuo rugsėjo turi būti“, o ji žiūri ir sako, „buvo kažkur“. Mėtosi, kad vietiniai visi žino čia reikiant paso ir rodo, bet jai atsakome, nereiškia, kad čia tik vietiniai eina, nejaugi žmonės iš kitur užsukti negali. Tiesiog gal viešumas padės, nes tikrai žmonės iš kito miesto užsuks ir jei neturi to paso, tai ką jiems daryti.

Šią dieną, sausio 16-ąją, vėl apsilankėme, jokios info nėra ir, ko gero, išvados tokios, jog įmonė nepasikabina informacijos ir klaidina žmones“, – savo patirtį prekybos centre nupasakojo skaitytoja.

159
284
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.