Skubios pagalbos skyriuje atsidūręs kaunietis negavo net ledo: už ką mes mokam sveikatos draudimą? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skubios pagalbos skyriuje atsidūręs kaunietis negavo net ledo: už ką mes mokam sveikatos draudimą?

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Antradienį LSMU Kauno ligoninės Skubios pagalbos skyriuje atsidūręs kaunietis negailėjo karčių žodžių dirbusiam personalui. Su žaizda galvoje atvykęs vyras prašė ledo, tačiau medikų atsakas jį nustebino.

„Gyvenam XXI amžiuje, atvykus į Skubios pagalbos skyrių su prakirsta galvos srityje žaizda, net nesugeba ledo duot, sako rezidentas: „Šiuo metu ledo neturime”. Ar tai adekvatu??” – teiraujasi kaunietis.

Ledo vyras negavo net pasiūlius susimokėti. „Sakau: „Sumokėsiu už tą ledą”. Žaizda apie kelis milimetrus atsivėpus galvos srityje prie pakaušio, dantenos sumuštos, paprasčiausio vėsinimo preparato neturi”, – piktinosi skaitytojas.

„Tai mes mokam visus sveikatos draudimus ir panašiai, ta prasme, vatos davė prisidėt prie žaizdos, čia visi kiti tik su patempimais, lūžiais. Atėjau vėl paprašyti, sėdi, užkandžiauja direktoriukas, sako: „Dabar gaminam jums ledą, dar palaukit”. Absurdas visiškas”, – karčių žodžių negailėjo kaunietis.

Papildyta 16.54 val.

Beveik po valandos laiko vyras teigė, kad žaizdos kraujavimo medikai nesustabdė. „Kraujas toliau man bėga. O ledo gaminimo aparatas sakė sugedo. Nu čia žiauru yra, kaliniai su prižiūrėtojais suvežti, sako: „Po pusę dienos mus apžiūrinėja”. Tai supratimas vienas, ko gero, kol nepradedi netekt sąmonės, tol, greičiausiai, į tave dėmesys ir nebus atkreiptas”, – apmaudą liejo vyras.

Papildyta 17.28 val.

„Valio, po trečio mėginimo gavau ledų! – džiaugėsi nuo 15 val. priimamajame laiką leidžiantis skaitytojas, nusistebėjęs, kad gėrimų aparatuose nėra geriamo vandens, tik visokie „Sprite“, „7UP“. – Kaip medicinos įstaiga propaguoja tokius dalykus?“

51
73
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.