Gran Kanarijoje lėktuvas įstirgo dėl girtos keleivės | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Gran Kanarijoje lėktuvas įstirgo dėl girtos keleivės

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Skaitytojai pasidalijo informacija, jog vienas lėktuvas užstrigo Gran Kanarijoje, dėl jame buvusios neblaivios moters, todėl skrydis vėluoja išskristi į Vilnių.

„Informacija tiems, kas šiuo metu laukia „Avion Express“ lėktuvo TFS oro uoste skrydžiui į Vilnių. Lėktuvas skrido kaip suplanuota, bet po dviejų nelaimingų bandymų leistis, šiuo metu stovi Gran Kanarijoje ir pilasi kurą. Kai įsipils skris į Tenerifę“, – apie vėluojantį lėktuvą situaciją nupasakojo keleiviai.

„Žodžiu, lėktuve buvo girta moteris, kuri turėjo kitų dviejų žmonių pasus. Buvo tų žmonių paieška, jų kaip suprantu nerado, tai tą moterį vargais negalais išlaipino. Šiuo metu iškelinėja jos bagažą. Prireikė 6 žmonių apsaugos, kad išlaipinimas pavyktų“, – situaciją nupasakojo lėktuvu skridusi keleivė.

2
6
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.