„Megos“ aikštelę šeštadienį taip prikimšo, kad teko parkuotis „kalnuose“ | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

„Megos“ aikštelę šeštadienį taip prikimšo, kad teko parkuotis „kalnuose“

Dalintis:

Šeštadienį prekybos ir laisvalaikio centro „Mega” automobilių stovėjimo aikštelėje įamžinta kurioziška situacija. Šimtams kauniečių suplūdus į „Megą”, laisvų stovėjimo vietų trūkumas pasijautė ne visiems – visureigį „Range Rover” priparkavo ant sniego kalnelio.

Kalėdoms iš anksto besiruošiantys kauniečiai šeštadienį plūdo į „Megą”, ties visais įvažiavimais į prekybos ir laisvalaikio centrą jau vidurdienį driekėsi eilės.

„Kas vyksta Kaune” grupėje paviešinti ir automobilių parkavimo ypatumai – „ratuotiems ir dideliems” kliūčių nebūna.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Papildyta 19.22 val.

„Megoje” apsilankė Grinčas

Šeštadienį „Megoje” apsilankę kauniečiai dalijosi ir ne tokiais kurioziškais potyriais.

„Grįžusi dukra iš Kauno „Megos” buvo labai nusivylusi, kad šventiniu laikotarpiu, kaip ji įtaria, girtas vyras kabinėjosi prie Kalėdų senelio padėjėjos, o seneliui bandant apginti ją, jis gavo iš vyriškio smūgį į veidą…”, – pasakojo skaitytojas.

2
6
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.