Kauniečiai: kaip žalios rodyklės neatstatymas Kauno mieste sudaro spūstis magistralėje | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai: kaip žalios rodyklės neatstatymas Kauno mieste sudaro spūstis magistralėje

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Kauniečiai atkreipia dėmesį, jog panaikinta žalia papildoma rodyklė sudaro spūstis viename iš magistralės viadukų Islandijos plente. Čia piko metu, anot skaitytojo, nusidriekia nemenkos spūstys, o viską išspręstų grąžinta žalia papildoma rodyklė.

„Kažkada, Jotvingių ir Kuršių g. sankryžoje sukant į dešinę (važiuojant nuo PC MEGA) buvo papildoma žalia rodyklė. Dėl visiškai nesuprantamų priežasčių rodyklė buvo panaikinta argumentuojant pėsčiųjų saugumu, kas visiškai prieštarauja logikai. Pėstiesiems ir automobiliams sukantiems į dešinę įsižiebia žalia spalva vienu metu, todėl automobiliai praleidinėja pėsčiuosius. Logiška, kad privalo praleisti, tačiau nelogiška, jog automobiliai privalo stovėti kuomet stovi ir pėstieji“, – problemą nupasakojo skaitytojas Romas.

/ Skaitytojo Romo nuotr.

„Kaip nurodyta pridėtame brėžinyje, atstumas nuo šviesoforo iki nuvažiavimo/išvažiavimo į/iš magistralės Klaipėda-Vilnius (Nr. 2) yra apie 109m. Šioje atkarpoje telpa apie 15 stovinčių automobilių, kurie užblokuoja visus norinčius pasukti dešinėn į nuvažiavima Vilniaus kryptimi, todėl eilė nusidriekia (piko valandomis) iki nuvažiavimo Klaipėdos kryptimi (Nr. 3) tuo pačiu blokuodama eismą net magistralėje (žr. raudonai pažymėtą punktyrinę liniją. Gaunasi užburtas ratas, kaip ir keliu direkcijos sprendimai….

Negi miesto valdžia nesugeba išspręsti elementarios žalios rodyklės atstatymo problemos?“ – klausė jis.

126
2
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.