Skaitytojai rado kliniką, kur koronaviruso antikūnių tyrimai atliekami nuotoliniu būdu | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytojai rado kliniką, kur koronaviruso antikūnių tyrimai atliekami nuotoliniu būdu

Asociatyvi / SAM nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienį portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė įdomus skaitytojų atradimas. Pasirodo, yra tokių įstaigų, kurios leidžia koronaviruso antikūnių tyrimus pasidaryti neišėjus iš namų.

„Susidūrėme su tokia įdomia klinika (UAB „REVOLAB“), kuri atlieka covid antikūnių tyrimus nuotoliniu būdu, t.y. žmogus nusiperka tyrimus, atlieka juos namuose ir išsiunčia paštu. Paskui gauna atsakymus, jei atsakymas teigiamas įrašomas į e-sveikatą ir gauna g-pasą. Tai jeigu žiūrėtume realybę, bet kas gali persirgęs duoti kraują ir nusiųsti už save. Klausimas ar tai teisėta, juk bet kas gali duoti kraują, turintis antikūnių ir sakyti, kad tai mano kraujas. Ir neturintis žmogus antikūnių, gauna g-pasą“, – pasakojo skaitytojas.

46
45
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.