„Gpaso” laukianti kaunietė jaučiasi apgauta: norėjau sutaupyti, tačiau testą reikės kartoti | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

„Gpaso” laukianti kaunietė jaučiasi apgauta: norėjau sutaupyti, tačiau testą reikės kartoti

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Besikeičiant galimybių paso (gpaso) išdavimo tvarkai kaunietė jaučiasi apgauta. Lapkričio 30 dieną dokumentas turėjo būti išduodamas atlikus ir antigeno testą, tačiau „gpaso” moteris taip ir negavo.

„Jaučiuosi suklaidinta Galimybių paso informacinės linijos darbuotojų. Gruodžio 2 dienai man reikalingas galimybių pasas, telefonu man paaiškino, kad nuo gruodžio 1 dienos tiks tik PGR tyrimas, tačiau šiandien (lapkričio 30 dieną) dar tinka ir antigeno testas. 17.30 val. pasidariau mokamą antigeno testą, rezultatai esveikatoje atsirado po poros valandų, tačiau Galimybių paso gauti negaliu, o jau 22.30 val. Gpaso svetainėje nemato, kad aš būčiau pasidariusi testą. Norėjau sutaupyti, tačiau ar neteks dar kartą darytis testą, šįkart jau PGR?” – antradienio vakarą retoriškai klausė skaitytoja.

2
2
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.