Kaunietis pastebėjo problemą „Bolt“ ir taksi automobiliuose: nesistebiu, kad tiek sergančių | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis pastebėjo problemą „Bolt“ ir taksi automobiliuose: nesistebiu, kad tiek sergančių

Asociatyvi / Archyvo nuotr.
Dalintis:

Atrodo, pavežimo ir taksi paslaugas teikiančioms įmonėms kai kurie pandemijos valdymo reikalavimai negalioja. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo teigimu, vairuotojai netgi ragina transporto priemonėse nusiimti apsaugines veido kaukes.

„Sveiki, noriu pasidalinti su jumis opia problema. Susiduriu vis dažniau su kaukių nedėvinčiais „Bolt“, kitų taksi įmonių vairuotojais. Net siūlo man nusiimti kaukę automobilyje. Nesistebiu, kad tiek daug sergančių COVID-19 Lietuvoje.

Yra pranešta „Bolt“ įmonei, tik neaišku kokių priemonių jie imasi, kad tai nevyktų ar nepasikartotų. Palieskite šią problemą savo informacinėje priemonėje, paviešinkite, kad žmonės nedarytų tokių klaidų, nes tai rimta problema“, – pirmadienį naujienų portalui rašė kaunietis.

192
557
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.