Kauniečiai šąla jau ne pirmą dieną – institucijos padėti neskuba | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai šąla jau ne pirmą dieną – institucijos padėti neskuba

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi Aukštųjų Šančių gyventojai, kurie jau kelias dienas gyvena be šildymo ir karšto vandens, o tarnybos atsakomybės kratosi.

„Pagalbos kreipiasi Kauno, Medvėgalio g. 23 namo gyventojai. Nuo 2021.11.01 pietų gyvename be šildymo ir karšto vandens. aptarnaujančios įmonės – „Kauno energija“, „Būsto valda“ ir „Santermita“ kaltina vienos kitas ir nieko nedaro. šiandien nuo ryto vis žada kad atvažiuos brigados, tačiau dieną atvažiavo 1 meistriukas, patikino kad karštas vanduo iki namo ateina ir… išvažiavo“, – apie susiklosčiusią situaciją pasakojo vėsiais lapkričio vakarais šąlantys kauniečiai.

„Skambinant daugybę kartų aiškina kad yra ilgasis savaitgalis ir nėra kam tvarkyti. Paklausus ar už savaitgalius ir mokesčiai nebus skaičiuojami-neatsakė. nesuprantame, kodėl mokėdami ganėtinai didelius mokesčius turime patys ieškoti kaltų, reikalauti kad įmonės tinkamai atliktų savo darbą?“, – kaunietė kalbėjo apie tarnybų atsakingumą.

19
3
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.