Aplaidumą užfiksavęs skaitytojas: „Moki-veži”, jūs darote gėdą Kaunui | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Aplaidumą užfiksavęs skaitytojas: „Moki-veži”, jūs darote gėdą Kaunui

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Antradienį į „Kas vyksta Kaune” redakciją kreipėsi Kaune apsilankęs vyras. Skaitytoją papiktino prekybos tinklo „Moki-veži” nederamas elgesys su Lietuvos simboliais.

„Vėliava tai skuduras? „Moki-veži”? Per šventes važiavau per Kauną ir teko sustoti ir palaukti kol prisijungs dar vienas keleivis. Belaukiant turėjau laiko pasižvalgyti į šonus, kaip atrodo ir kaip tvarkosi Kaune. Už gatvės pastebėjau „Moki-veži” parduotuvę ir jos reklamines vėliavas, jos kaip naujos plevėsuoja. Na, o mūsų trispalvė vėliava ir vytis tai gryni skudurai suplyšę.

Tai visiška nepagarba vėliavai ir be to, kur žiūri valdžia, už vėliavos nepriežiūrą ir išniekinimą baudžiama pagal įstatymą. Matyt, reklaminėms vėliavoms užteko pinigų, o noro paimti iš sandėlio naujus Lietuvos simbolius (jie patys prekiauja jais) neužteko, o gal buvo per brangu iš savęs pasiimti. „Moki-veži”, jūs darote gėdą Kaunui”, – piktinosi Kaune apsilankęs vyras.

67
129
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.