Svarbu mokesčius skaičiuoja: prakiuręs vamzdis po remonto darbų ir toliau tvindo kauniečių rūsį | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Svarbu mokesčius skaičiuoja: prakiuręs vamzdis po remonto darbų ir toliau tvindo kauniečių rūsį

Vaizdo įrašo stop kadras, „Kas vyksta Kaune“ montažas
Dalintis:

Pentadienio vakarą portalo redakciją pasiekė kauniečio skundas dėl nekokybiškai atliktų vandentiekio darbų namo rūsyje. Pasak jo, nors atsakingos įmonės anksčiau prakiurusius vamzdžius sutvarkė, rezultatas toli gražu nedžiugina.

„Kaip „dirba“ „Busto valda“ ir „Civinity“… S. Žukausko g. 41. Kaip galima paaiškinti tai? Prieš kokią savaitę tas rūsys buvo užpiltas kanalizacija. Prieš 2 ar 3 dienas mačiau prie laiptinės „Civinity“ avarinę, kažką tvarkė. Ir po jų tvarkymo tokie dalykai vyksta?
Suprasčiau koks senas vamzdis pratrūkęs, na būna. Bet čia nauji. Ir per kažkokį dangtelį kurio ar neužsuko tinkamai ar kas? Visas rūsys užsemtas kanalizacija. Svarbu mokesčius skaičiuoja už kažkokius darbus“, – piktinosi kaunietis.

4
1
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.