Jautrus artimųjų prašymas: Kauno klinikų pacientui skubiai reikalingas kraujas | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Jautrus artimųjų prašymas: Kauno klinikų pacientui skubiai reikalingas kraujas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Ketvirtadienį „Kas vyksta Kaune” redakciją pasiekė pagalbos prašymas – Kauno klinikų pacientui skubiai reikalingas visų grupių kraujas.

„Prašau kuo skubiau publikuoti šį įrašą. Labai prašau pagalbos! Gal kas gali duoti kraujo onkologine kraujo liga sergančiam Ovidijui, kadangi dažnai reikalingi kraujo komponentai.

Kas galite padėti, prašome atvykti į Kauno klinikų Kraujo centrą. Paskambinus (8-37) 326500, pasakius, kad atvykstama duoti kraujo Ovidijui, būsite įleidžiami su auto į vidų.

Įvažiavimas nuo Skubios pagalbos centro pusės pirmas šlagbaumas po kaire. Kraujo centras yra šalia Kardiologinio korpuso. Iš anksto dėkojame pagelbėjusiems”, – prašymu dalijasi skaitytoja ir priduria, kad pagelbėti gali donorai su įvairiomis kraujo grupėmis.

40
20
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.