Kaunietis nesupranta: į varžybas tūkstančiai renkasi, o į mokyklas vaikų neleidžia eiti dėl pavojingo viruso | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis nesupranta: į varžybas tūkstančiai renkasi, o į mokyklas vaikų neleidžia eiti dėl pavojingo viruso

Asociatyvi / DELFI nuotr.
Dalintis:

Kaunietis pasipiktino valdžios prioritetais leisti vykti dideliems renginiams, tačiau nesukuriamų saugių sąlygų vaikams eiti į mokyklą kontaktiniu būdu.

„Trečiadienį gavome žinią, kad mūsų vaiko lankoma KTU Vaižganto Gimnazija Kaune nutraukia tiesioginį ugdymą ir pradeda nuotolinį mokymą (preliminariai iki 10.16 d) (visos klasės nuo 1 iki 8-os). Jei prisimenate praeitais metais ši Gimnazija taip pat viena pirmųjų buvo priversta rinktis nuotolinį mokymąsi. (Šiuo metu serga 73 vaikai praktiškai visose klasėse)“, – laišką pradėjo kaunietis.

„Tuo metu, kai renkasi 10 tūkstantinės minios žmonių „Žalgirio“ rungtynėms su Rusijos komanda, kino teatruose šimtai žmonių be kaukių užkandžiauja ir stebi pramoginį filmą? Kur sudėlioti sveikatos ministro ir visos vyriausybės interesai aiškiai matosi, nors žadėjo persvarstyti prioritetus ir mokyklų žūt būt neuždarinėti, tačiau veiksmai kalba patys už save“, – apmaudo neslėpė jis.

„Deja ne SAM nei Kauno m. administracija nieko neskelbia apie Kauno mokyklų situaciją, kiek jau išsiųsta į nuotolinį mokymąsi klasių ir mokyklų. Gal sąmoningi piliečiai galėtų pasidalinti, kiek dar, be minėtos, mokyklų, klasių jau dirba nuotoliniu būdu, nes tik informacijos viešinimas ir klaidų rodymas gali priversti imtis reikiamų veiksmų mūsų vyriausybės“, – pasiūlė kaunietis.

30
3
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.