Kritikos strėlės vėl lekia į Vilijampolės turgavietę: „gpasus“ skenuoja akimis | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kritikos strėlės vėl lekia į Vilijampolės turgavietę: „gpasus“ skenuoja akimis

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytojas su informacija, neva Vilijampolės turguje ne tik chaosas darosi automobilių aikštelėje, kaip rašyta anksčiau, šioje aikštelėje pakeista eismo tvarka, ir eismas čia vyksta viena kryptimi.

„Ką tik perskaičiau straipsnį apie Vilijampolės turgavietės aikštelę. Aikštelė tai dar čia nieko, bet va teko susidurti su dar absurdiškesniu vaizdeliu prie įėjimo į turgų“, – intriguojančią istoriją pradėjo skaitytojas.

„Stovi prie durų apsauginis darbuotojas ir žmonių galimybių pasus „skenuoja“ savo akimis. Taip taip, jūs gerai supratote, akimis. Darbuotojas neturi jokio skanavimo aparato. Tiesiog reikalauja parodyti galimybių pasą (beje iš savo pažįstamų to nereikalauja, juos tiesiog praleidžia). Nelabai suprantu tokio tikrinimo esmės. Kur žiūri turgavietės vadovai ir juo labiau apsaugos firma, kuri darbuotojų neaprūpina reikiamomis priemonėmis“, – problematišką situaciją nupasakojo laišką atsiuntęs skaitytojas.

60
48
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.