Dainaviškiams paniką sukėlė paryčiais aidinčios sirenos: liepė evakuotis iš pastato | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Dainaviškiams paniką sukėlė paryčiais aidinčios sirenos: liepė evakuotis iš pastato

Asociatyvi / DELFI nuotr.
Dalintis:

Ankstų ketvirtadienio rytą Dainavos mikrorajono gyventojus iš lovų vertė aidinčios sirenos.

„Šiandien, 5.30 val. Dainavoj, prie Kovo 11-osios gimnazijos, buvo girdėti kaukiančios sirenos, panašios į civilinės saugos, taip pat buvo girdimas pranešimas evakuotis iš pastato (lietuvių, rusų, anglų kalbomis). Sirenos ir pranešimai kartojosi periodiškai, keletą kartų”, – praneša kaunietė klausdama, kas įvyko paryčiais.

Jos teigimu, tai nebuvo panašu į pratybas, nes buvo ankstus rytas ir sirenos bei pranešimas evakuotis skambėjo kelis kartus iš eilės.

„Bandėme spėlioti, iš kurios pusės tie garsai. Buvo panašu, kad nuo „Ermitažo”/„Lidl“ arba nuo Pramonės pr. „Maximos”. Tikrai labai įdomu, kas čia nutiko, nes paniką namuose sukėlė nemažą”, – pasakojo kaunietė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno valdybos duomenimis, ketvirtadienio rytą Kaune nefiksuotas joks incidentas. Informacijos, kad buvo rengiamas civilinės saugos signalų patikrinimas taip pat nėra.

135
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.