Kaunietis nori ramybės: nelegalūs gatvės muzikantai neleidžia sveikti | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis nori ramybės: nelegalūs gatvės muzikantai neleidžia sveikti

Asociatyvi / Š. Kubiliaus nuotr.
Dalintis:

Kaunietis neapsikentė Laisvės alėjoje laiką leidžiančių gatvės muzikantų. Vyras muziką leidžiančius asmenis prilygimo sukčiams ir teigia, kad dėl triukšmo neįmanoma ramiai sveikti po sunkaus insulto.

„Gal galėtų viešai Kauno savivaldybė, policija ar VMI paaiškinti, kodėl Laisvės al. leidžia vešėti visokio plauko „muzikantams” grojantiems NELEGALIAI, prisijungus garso kolonėlę skirtingose alėjos vietose. Tai ne muzikantai, bet sukčiai, tik renkantys pinigus iš naivių praeivių imituodami grojimą su garso stiprintuvu”, – antradienio rytą piktinosi kaunietis.

Jo teigimu, labai bloga padėtis Laisvės al. ir Maironio gatvės sankirtoje. „Ten gyvena žmogus po sunkaus insulto ir tiesiog kiekvieną dieną negali sveikti dėl tokio kasdieninio nelegalaus valandų valandas trunkančio triukšmo. Keista, kad niekas negali suvaldyti kažkokių svieto perėjūnų, kurie pelnosi sukčiaudami, o jų vis daugiau ir daugiau”, – apmaudo neslėpė skaitytojas.

45
30
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.