Pasibaigęs „vakcibusų“ sezonas kelia sumaištį: ar taip rūpinamasi žmonėmis, kurie nori skiepytis? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Pasibaigęs „vakcibusų“ sezonas kelia sumaištį: ar taip rūpinamasi žmonėmis, kurie nori skiepytis?

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Kauniečiai ir miesto svečiai nuo šiol nuo COVID-19 gali nemokamai skiepytis ne tik Ledo rūmuose, bet ir privačiose medicinos įmonėse – „Antėja“ ir „Rezus“ laboratorijose bei „InMedica“ klinikoje. Tokia naujove nusprendusi pasinaudoti kaunietė negaili kritikos – vakcinavimo vietos neįmanoma rasti!

„Nors žmonėms siūloma skiepytis, bet kokios galimybės tam reikalui, labai sudėtingas atsakymas. Norint rasti adresą Karaliaus Mindaugo pr. 68, teks daug pavaikščioti ir gali nerasti. Pastatai tame prospekte daugiausia gamybiniai ir mūrinės sienos, o numerių ant jų nėra. Pagaliau radus 68 numerį, kur skelbiama, kad yra vykdomas vakcinavimas, gali vaikščioti aplink pastatą, nors dešimt kartų, jokios nuorodos nėra. Tai ar taip rūpinamasi žmonėmis, kuriuos kviečia vakcinuotis?”- retoriškai klausia skaitytoja Aldona.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad Kaune užbaigtas „vakcibusų“ sezonas, atidaryti nauji skiepijimo punktai. Visų vakcinavimo punktų darbo laikai ir kita aktuali informacija skelbiama čia.

36
4
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.