Nors šildymo sezonas prasidėjo, Vilijampolėje radiatoriai šalti | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Nors šildymo sezonas prasidėjo, Vilijampolėje radiatoriai šalti

Asociatyvi / P.Grigaliūno nuotr.
Dalintis:

Penktadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija apie šildymo sutrikimus Vilijampolėje. Šildymo sezonas daugiabučiuose pradėtas pirmadienį, bet skaitytoja šilumos laukia jau savaitę ir vis nesulaukia.

„Būtų įdomu, jei užklaustumėt, ar visas Kaunas šyla. Nes šiuo metu, kai nuo pirmadienio paskelbtas šildymo paleidimas, penktadienio vakarą mes dar šąlame. Paskambinus „Kauno butų ūkiui“ trečiadienį, buvo pasakyta laukti iki penktadienio popietės.

Paskambinus penktadienio popietę, davė šilumininko numerį, kuriuo nieks neatsiliepė. Pasakė skambinti avarinei tarnybai. Paskambinus jai, buvo pasakyta, kad sutrikimas užregistruotas pas šilumininką, turbūt, tą patį kuris neatsiliepė. Po to tiesiog pasakyta laukti pirmadienio.

Kreipėmės, atsakymas toks, kad pajungs iki penktadienio vakaro. Šiuo metu nepajungta, aplinkiniai namai pajungti. Paskambinus avarinei tarnybai, nusistebėjo, kad dar neįjungta. Ir liepė laukti pirmadienio, nors šildymas, kaip patys sakė, turėjo būti įjungtas per šią savaitę“, – kryžiaus kelius be jokio rezultato nupasakojo Sąjungos aikštėje gyvenanti skaitytoja.

3
3
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.