Kaunietė: reikia pažaboti įnoringas mamytes vaikų darželiuose | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė: reikia pažaboti įnoringas mamytes vaikų darželiuose

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

„Ar įmanoma Kaune rasti darželį, kuris nereikalautų rinkliavų“, – retoriškai ketvirtadienį teiravosi kaunietė. Ją nustebino, kad dar net nepasibaigus rugsėjui, darželis pradėjo reikalauti pinigų už įvairius dalykus.

„Šiais metais sūnus pradėjo lankyti naują mokslo įstaigą (Brazdžionio daugiafunkcį centrą) ir dar rugsėjui nesibaigus jau rinkliava vyko 4 kartus. Už geriamąjį vandenį, už higienos priemones, už pratybas ir artėjančią mokytojų dieną dovanoms. Taip, suprantu, pratybos, viskas ok, vaikam reikia bet kokiu atveju.

Suprantu, kad tai ne auklėtojos kaltos, o įnoringos mamytės, kurios viską vertina tik pinigais. Net auklėtojoms dovanas dovanoja grynaisiais, bet argi niekaip negalima pažaboti tų neadekvačių mamyčių per kurias kenčia kiti“, – piktinosi moteris.

60
20
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.