Kaunietis tapo kuriozinės situacijos liudininku: klientas vaikščiojo be kaukės, o darbuotojai nieko nedarė | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis tapo kuriozinės situacijos liudininku: klientas vaikščiojo be kaukės, o darbuotojai nieko nedarė

Organizatorių nuotr.
Dalintis:

Nors Lietuva išgyveną dar vieną koronaviruso bangą, ne visi laikosi reikiamų saugos priemonių. Vieną skaitytoją nustebino net tik faktas, kad žmogus prekybos centre vaikščiojo be kaukės, bet ir darbuotojų atsakas.

„Šiandien apsipirkinėjau Kauno Vytėnų „Lidl“ parduotuvėje. Žiūriu žmogus be kaukės vaikšto, tai pasigavau darbuotoją ir pasakiau, kad apsaugai praneštų, o man atkerta, kad nėra apsaugos. Sakau kaip suprast, o man atsako, kad pas juos dažnai apsaugos nebūna. Galimybių paso nereikia, srautai nereguliuojami, žmonės apsipirkinėja kas kaip nori (juk dabar logiška manyti, kad didžioji dalis pirkėjų yra tie, kurie nenori skiepytis) ir nėra jokios apsaugos!

Lidl ir taip išsiprašė, kad jų parduotuvėse nereiktų galimybių paso (1500), tai gal šiandien [antradienį – redakcijos pastaba] Šimonytės paprašė karantino neskelbti… Kaip toks mažas tinklas gali šokdinti visą valstybę? Kodėl per tokį neatsakingą verslininkų poelgį jau po kelių mėnesių negausiu jokio gydymo, nebent mirtimi negaluosiu. Kažkoks daktariukas nesenai pasakė, kad žmonės, kurie nesiskiepija, vykdo antivalstybinę veiklą. O tai ką tuomet vykdo Lidl tinklas?“, – piktinosi kaunietis.

10
21
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.