Dūmai virš Kauno stiklo fabriko išgąsdino aleksotiškius: vyksta ugniagesiai | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Dūmai virš Kauno stiklo fabriko išgąsdino aleksotiškius: vyksta ugniagesiai

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Trečiadienio rytą Aleksote nuaidėjo netikras aliarmas, pranešta apie degantį Kauno stiklo fabriką. Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai gaisro židinio nerado.

„Dega Kauno stiklo fabrikas. 3 gaisrinės jau viduje. Dar 1 pakeliui”, – trečiadienio rytą praneša skaitytoja Irena. Jai antrina ir dar vienas kaunietis, juodi dūmai užfiksuoti Europos prospekte.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno valdybos budintis ugniagesys, rugsėjo 15 dieną apie 8.20 val. buvo gautas pranešimas, kad dega stiklo fabrikas, tačiau informacija nepasitvirtino.

Juodi dūmai virš Europos pr. kilo dėl įprasto fabriko gamybos proceso.

Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.