Įspėja vilijampoliškius: perskilusioje liepoje apsigyveno širšės | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Įspėja vilijampoliškius: perskilusioje liepoje apsigyveno širšės

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Vilijampolėje gyvenanti kaunietė įspėja kaimynus – perskilusioje liepoje apsigyveno širšės. Dėl vabzdžių išnaikinimo kreiptasi ir į Kauno miesto savivaldybę, ir ugniagesius, tačiau situacijos vis dar niekas nesprendžia.

„Ieškau pagalbos dėl vapsvų išnaikinimo. Prieš geras porą savaičių mane sugėlė vapsvos, apsigyvenusios perskilusioje liepoje, esančioje A. Strazdo g., priešais 83 namą. Kadangi liepa auga šalia pėsčiųjų ir dviračių tako, kreipiausi į Kauno miesto savivaldybę dėl vapsvų išnaikinimo, motyvuodama tuo, jog jos gali sugelti alergišką žmogų, o tai gali baigtis visaip…”, – pasakojimą pradėjo kaunietė.

Moteris nėra alergiška, tačiau pergyvena dėl alergiško augintinio.

„Pati esu nealergiška, tačiau iki šiol jaučiu baisų niežulį sugėlimo vietoje. Taip pat turiu alergišką šunį, kuriam įgėlimas gali baigtis mirtimi. Prašymą registravau e-sistemoje. Po keleto dienų sulaukiau skambučio iš Kauno savivaldybės ir man buvo pranešta, kad Savivaldybė vapsvų naikinimu neužsiima ir man reiktų skambinti 112, kur mane sujungtų su gaisrine”, – teigė kaunietė.

Visgi pagalbos moteris nesulaukė iki šiol. „Paskambinus pagalbos numeriu, manęs niekas nejungė su gaisrine, tik pasiūlė paskambintu informacijos numeriu 1588. Deja, pralaukus 20 min. ten taip niekas ir neatsiliepė”, – apmaudo neslėpė ji.

Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.