Įspėja Sargėnų gyventojus saugoti automobilius | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Įspėja Sargėnų gyventojus saugoti automobilius

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Kauniečiai praneša apie Sargėnuose siaučiančius ilgapirščius, iš automobilių dingsta ir nevertingi, tačiau sentimentus keliantys daiktai.

„Kaune, Sargėnuose, naktimis apiplėšinėjami automobiliai”, – praneša kaunietė. Jos teigimu ,kai kurie pavogti daiktai nėra vertingi, dėl vertingesnių jau kreiptasi į policiją.

Kaip informuojama socialinio tinklo „Facebook” grupėje „Sargėnai”, iš rugpjūčio 23 dienos į 24-ąją, naktį, buvo apiplėštos kelios mašinos Vandžiogalos gatvėje. Vagišiai neaplenkė ir Žiburių bei Judrėnų gatvių.

Kauniečiai praneša, kad iš automobilių dingo sentimentus kelianti juoda, sulankstoma kėdė su išsiuvinėtu Samojedų klubo logotipu, akiniai nuo saulės ar net pomidorai.

Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.