Kaunietis fiksuoja: į Nemuną teka srutos ir taip kiekvieną rytą – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis fiksuoja: į Nemuną teka srutos ir taip kiekvieną rytą

Dalintis:

Pilietiški kauniečiai, neabejingi, kas dedasi aplink juos, trečiadienio rytą dalinasi vaizdo įrašu, kuriame matosi užterštas Nemuno upės vanduo ties senamiesčiu.

„Kanalizacija smirda nežmoniškai, visur pilna, net žalia. Ir vienoj ir kitoj pusėj. Kiekvieną rytą važiuoju į darbą apie 6 valandą, kažkas čia kažką pila”, – pasakoja skaitytojas.

Jis teigia, kad krantinėje abejose pusėse yra vandens išbėgimai, kurių nesimato, kai Nemuno vandens lygis pakilęs, tačiau šiuo metu upė gerokai nusekusi.

Portalas „Kas vyksta Kaune” šiuo vaizdo įrašu dalinasi ir su Aplinkos apsaugos departamento Kauno valdyba, kuri tikimės, kompetetingai išsiaiškins šį atvejį ir apie rezultatus informuos visuomenę.

52
2
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.