Kaunietis: kiek lauksim, kol nutiks nelaimė? – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis: kiek lauksim, kol nutiks nelaimė?

Netvarkingos plytelės Žemaičių gatvėje / Skaitytojų nuotr.
Dalintis:

Pirmadienį naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė susirūpinusio skaitytojo laiškas, kuriame teigiama, jog išsikraipiusios ir sukritusios šaligatvio plytelės Žemaičių gatvėje gali kelti pavojų kauniečių sveikatai.

„Kiek lauksim, kol nutiks nelaimė? Leidžiantis nuo Žemaičių g. kalno, ties fontanu, išsikraipiusios ir sukritusios šaligatvio plytelės“, – teigė pilietiškas portalo skaitytojas.

Kauniečio nuomone, itin stataus kalno apačioje atsiradęs kelio nelygumas gali kelti pavojų paspirtukus bei dviračius vairuojantiems Kauno gyventojams.

„Tik laiko klausimas, kada paspirtukininkas ar dviratininkas „perskris“ per vairą, besileisdamas nuo kalno. Gal vis tik susidomės Kauno valdžia ir sutvarkys“, – tikisi skaitytojas.

Laiške taip pat pažymėta, jog prie duobės susidarymo galimai prisidėjo ir netoliese įrengta automobilių įkrovimo stotelė.

„Duobė atsirado po įrengtos automobilių įkrovimo stotelės. Kaip ir daugeliu atvejų, pradžioje atlikti darbai atrodo lyg ir tvarkingi, tačiau vėliau viskas sukrenta ir lieka duobės, ypač jeigu darbai būna atlikti žiemą“, – pastebi kaunietis.

Kaunietis teigė, jog nerimą kelia ir tai, jog netoliese formuojasi dar vienas kelio nelygumas, potencialiai galintis kliudyti dviratėmis transporto priemonėmis besinaudojantiems miesto gyventojams.

„Kaip suprantu, terminas „po to“ jau yra miestiečių reikalas, nes valdžia atsiliepia tik po kelių paviešinimų. Beje, dar žemiau už 100 metrų, darosi po truputį į pirmąją panaši duobė“, – perspėja skaitytojas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

20
2
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.