Skaitytoja pasipiktino „Vinted“ veikla: ar normalu fotografuoti nuogą vaiką ir dėti jį į skelbimus? – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytoja pasipiktino „Vinted“ veikla: ar normalu fotografuoti nuogą vaiką ir dėti jį į skelbimus?

Vinted situacija / Skaitytojos nuotr.
Vinted situacija / Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Sekmadienį į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytoja, kuri pasipiktino, kaip bendruomeninis prekių katalogas „Vinted“ nereaguoja į vartotojų pranešimus dėl seksualinio turinio ir jo nešalina. Ji pasipiktino, kad ir po administratorių peržiūros turinys ir toliau pasiekiamas.

„Norėčiau pranešti apie „Vinted“. Naršant jame ir užėjus ant skelbime pardavinėjamo vežimėlio, nuotraukoje užfiksuotas sėdintis vaikas kur matosi jo lytiniai organai. Pranešus „Vinted“ apie seksualinį turinį jų erdvėje, jie atrašė, kad nemato jokių pažeidimų.

Man tai asmeniškai atrodo nenormalu. Kai keli kai kuriuos daiktus, norėdamas parduoti, skelbimus ištrina, nes randa labai daug priežasčių, kodėl tavo prekė neatitinka reikalavimų, nors nesvarbu, kad tokių prekių įkelta labai daug. Bet va aiškiai pranešus apie nuotrauką su lytiniais organais, jiems čia viskas gerai. Įkeliu įrodymus“, – baigdama savo laišką rašo kaunietė.

Ji taip pat pateikia ir gautą atsakymą iš „Vinted“ atstovų.

Patikrinus minėtą skelbimą, nuotrauka, kuria dalinasi skaitytoja, vis dar pasiekiama skelbime ir kaip rašoma skaitytojos gautame „Vinted” atsakyme, bendrovės atstovai pranešime nemato jokių problemų.

10
7
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.