Kauniečiai stebisi: naujai sutvarkyta gatvė vėl pjaustoma ir lopoma – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai stebisi: naujai sutvarkyta gatvė vėl pjaustoma ir lopoma

Darbai Romainiuose / Skaitytojų nuotr.
Darbai Romainiuose / Skaitytojų nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune” skaitytojai antradienio vakarą dalinasi nuotrauka iš ką tik naujai išasfaltuotos gatvės. Jie teigia, kad Romainių gatvėje neseniai baigti tvarkymo darbai, o štai šiandien gatvė vėl pjaustoma.

Dar vienas skaitytojas pastebi, kad visuomenė turėtų atkreipti dėmesį į nekokybiškai atliekamus darbus.

„Gal reikėtų pasidomėti kas vyksta Romainiuose, su kelio darbais, ten ką tik ištiestas naujas asfaltas, ilgai lauktas, ilgai darytas, ilgai žadėtas, dabar jis pjaustomas ir vėl lopomas, šuliniai iškeliami ir vėl lyginami ar kažkas ten su jais daroma, tai įdomu kiek tokia gatvė atlaikys jeigu nė pusmečiui nepraėjus jau tvarko ją?”, – retoriškai klausia skaitytojas.

Taip pat jis mini ir taip vadinamą „Regitros” kalną, kuriame darbai vyksta pagal neaiškų eiliškumą.

„Regitros vadinamą kalną per siaurą padarė, tai dabar dirbtinai kažkaip bando paplatinti. Kosmosas, grįžtame į sovietmetį ar mes bandom į vakarus lygiuotis?”, – dalinasi skaitytojas.

108
27
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.