Dilema kauniečiams: eiti per nuvirtusius ženklus ar pažeidinėti KET? – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Dilema kauniečiams: eiti per nuvirtusius ženklus ar pažeidinėti KET?

„Megos“ tiltas / Skaitytojų nuotr.
„Megos“ tiltas / Skaitytojų nuotr.
Dalintis:

Nuo liepos 22 dienos laikinai pakeitus pėsčiųjų ir transporto priemonių judėjimą ant remontuojamo „Megos“ viaduko, gyventojai susidurė su neįprasta problema – kelio ženklams nuvirtus ant pėsčiųjų tako, jis tapo nepraeinamas.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pirmadienio rytą pasiekė sunerimusio kauniečio laiškas, kuriame teigiama, jog nuvirtę kelio ženklai gali kelti pavojų gyventojų sveikatai.

„Eiti per nuvirtusius ženklus ir nusisukti galvą, eiti per nuvirtusius ženklus ir persivertus per turėklus kristi žemyn, ar eiti siaura važiuojamąja dalimi ir melstis nepakliūti po ratais (visais atvejais iki pat vakaro pučia labai stiprus šoninis vėjas)? Ar tiesiog nesilaikyti KET ir eiti per išraustą pusę?“, – laiške svarstė skaitytojas.

Nuversti kelio ženklai / Skaitytojo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad nuo liepos 22 d., laikinai keitėsi pėsčiųjų ir transporto priemonių judėjimas viaduku ties PLC „Mega“, jungiančiu Užnerio ir Jotvingių gatves. Mažiausiai dviem mėnesiams bendrovės „Baltic RED“ užsakymu kelininkai rekonstrukcijai užverė dvi eismo juostas iš keturių ir pėsčiųjų taką.

19
24
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.