Kauniečiai pakraupę: Petrašiūnuose nuodijami gyvūnai – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai pakraupę: Petrašiūnuose nuodijami gyvūnai

Asociatyvi / Žmonės mėgaujasi saulės šiluma prie marių / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Petrašiūnų gyventojai įspėja keturkojų šeimininkus – M. Gimbutienės gatvėje ir aplink primėtyta nuodų.

„Norėjau pranešti, kad kas vedžiojate šunis į pušyną, būkite atsargūs – miške primėtyta šunims nuodų. Prieš keletą dienų numirė mano šuo. Kaimynų šuo taip pat numirė. Mes vedžiodavome prie darželio, tam pušynėlyje“, – viešoje „Facebook“ grupėje „Petrašiūnai“ šeštadienį įspėjo kaunietė.

Šiuo įrašu su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ pasidalijo skaitytojas: „Norėjau pasidalinti įrašu. Jau ne pirmas kartas, kada ir M. Gimbutienės g. 8 kieme randama primėtytų visokių mėsos gabalų su nuodais.

Dabar netoliese, tarp darželio ir kapinių, vėl primėtyta nuodų ir numirė jau du šuniukai. Nežinau jau net kur kreiptis…“ – sekmadienį rašė kaunietis.

Vyras pasidalijo ir keliais internautų komentarais, kuriuose teigiama, kad dėl tokios situacijos kalti patys augintinių šeimininkai, kurie po pasivaikščiojimo nesurenka ekskrementų.

„Su tokia logika, tai ir žmones pradekim žudyti ir nuodyti už numestą šiukšlę ar nuorūką“, – pridūrė vyras.

11
4
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.