Kauniečiai nustebo Vilniuje pamatę J. Bieberį – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai nustebo Vilniuje pamatę J. Bieberį

Dalintis:

Ketvirtadienį sostinėje svečiavęsi kauniečiai dalijasi vaizdais – gatvėje pastebėtas superžvaigždė Justinas Bieberis?

„Ką tik mačiau Bieberį Vilniuj, ar čia tikrai??“ – teiravosi vaizdo įrašą naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ atsiuntęs skaitytojas.

Antruoju vaizdo įrašu dalijosi dar viena mergina. „Esu Vilniuje ir man atrodo čia Justinas Bieberis. Gal žinote info ar čia real??“ – rašė kaunietė.

„Manau bus įdomu, ką Vln veikia Bieberis“, – dar vienu vaizdo įrašu dalijosi skaitytoja.

Visgi atlikėjo gerbėjai turėtų nusivilti. Kaip rašo portalas tv3.lt, Vilniuje pasirodė J. Bieberio antrininkas.

Anot portalo, su atlikėjo antrininku pavyko nusifotografuoti Viktorijos Siegel bičiulei, verslininkei Agnei Cikanaitei. „Instagram“ platformoje paviešintoje nuotraukoje matyti, kad vyro bruožai tik panašūs į garsiojo atlikėjo.

Visgi ant atlikėjo antrininko kūno galima įžvelgti ir identiškas tatuiruotes.

Į J. Bieberį panašus vyras puošėsi sportiniais juodos spalvos marškinėliais, džinsiniais šortais ir baltais sportbačiais. Ant galvos buvo užsidėjęs ryškią geltoną kepurę, o ant veido – akinius nuo saulės.

1
7
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.