Iš buvusio „Dirbtinio pluošto“ teritorijos į dangų kyla juodi dūmai – Kas vyksta Kaune

Iš buvusio „Dirbtinio pluošto“ teritorijos į dangų kyla juodi dūmai papildyta

Šeštadienio vakarą į Pramonės prospektą skubėjo gausios ugniagesių pajėgos, pranešta apie gaisrą buvusioje „Dirbtinio pluošto“ gamyklos teritorijoje.

„Vėl dega acetono gamykla prie bazių, gausios ugniagesių pajėgos gesina“, – šeštadienį apie 19.07 val. pranešė skaitytoja.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė vietoje dirbęs Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis ugniagesys, Pramonės prospekte, buvusios „Dirbtinio pluošto“ gamyklos teritorijoje dega elektros transformatorinė.

Gaisro priežastis aiškinsis tyrėjai, įvykio metu žmonės nenukentėjo.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad gamyklos teritoriją ugniagesiai skubėjo ir šių metų sausį. Tąkart buvusio „Dirbtinio pluošto“ gamykloje sprogo acetono talpyklos.

Papildyta gegužės 19 dieną 09.21 val.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, įmonėje UAB „DP Acetat“ degė elektros transformatorius ir iš jo išsiliejusi alyva.

Patalpa, kurioje degė elektros įrenginiai, 30 kv. m ploto. Nelaimės metu apdegė elektros įrenginys, aprūko patalpa, sutrūko virš gaisro vietos esančios antro aukšto sienos.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA