„Kauno švaros“ darbuotojai Domeikavoje atsiliepė į gamtos šauksmą | Kas vyksta Kaune

„Kauno švaros“ darbuotojai Domeikavoje atsiliepė į gamtos šauksmą

Skaitytojo nuotr.

Pirmadienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidalijo gėdingu vaizdeliu iš Domeikavos, kur užfiksavo į gamtos šauksmą atsiliepusius „Kauno švaros“ darbuotojus.

Kaip teigia portalui apie veiksmą Domeikavoje pranešęs vyras, „Kauno švaros“ darbuotojų trijulė atvažiavo, išlipo, nusišlapino ir lyg niekur nieko išvyko.

„Štai kaip „Kauno švara“ švarina. Toje zonoje vaikai žaidžia, ten ne koks miškelis. Už tujų gyvena mažamečiai vaikai. Tiesiog privatus kiemas. Tiesiog vau!

Pasiūlėm kažkaip gyventojams moraliai ką nors gero padaryti – kokias sūpynes vaikams nupirkti ar panašiai kaltę išpirkti, bet deja. Tikriausiai darbuotojams premiją išmokėjo už švarinimą. Taigi, tokios atsakingos įmonės“, – apie užfiksuotą „Kauno švaros“ darbuotojų „gamtos šauksmą“ pirmadienį pranešė naujienų portalo skaitytojas.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ iškart po skaitytojo pranešimo kreipėsi į „Kauno švaros“ atstovus, prašydamas pateikti komentarą apie situaciją Domeikavoje. Trečiadienio pavakarę įmonė atsakė socialinio tinklo „Facebook“ įrašu.

Apie gėdingą bendrovės darbuotojams situaciją įraše rašoma, jog ant tujų nusišlapinusi trijulė jau parašė pasiaiškinimus ir gavo drausmines nuobaudas.

„Ne, tai – ne želdinių priežiūra. TOLI GRAŽU. Deja, čia tikrai ir ne augalų laistymo darbai. Švelniau tariant, situaciją pavadintume „gamtos šauksmu“. Tiesa, visiškai ne laiku ir labai ne vietoje. Pripažįstame, situacija – gėdinga. Su tuo nuolankiai sutinka ir nuotraukoje užfiksuotos trijulės nariai.

Informaciją apie tokį nederamą darbuotojų poelgį gavome iš karto po įvykio. „Herojai“ jau parašė pasiaiškinimus ir gavo drausmines nuobaudas. Jie apgailestauja dėl tokio skuboto bei neapgalvoto elgesio ir atsiprašo tiek gyventojų, tiek bendrovės kolegų“, – teigiama „Kauno švaros“ pateiktame feisbuko įraše.

„Kauno švara“ teigia atsiprašiusi klientų ir pasiūliusi visais įmanomais būdais panaikinti padarytą žalą, tačiau, kaip teigiama, „regis to neužteko“ – bendrovę pasiekė siūlymas žalą atlyginti realiu, materealiu atsiprašymu (trimis naujais gražiais suoliukais, trigubomis sūpynėmis).

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA