Lietuva patraukė prie jūros: kamštis tęsiasi 10 kilometrų | Kas vyksta Kaune

Lietuva patraukė prie jūros: kamštis tęsiasi 10 kilometrų papildyta

D. Biržiečio nuotr.

Penktadienio popietę naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų, važiuojančių kryptimi Kaunas-Klaipėda, nuotaiką gadino užgaištas laikas spūstyje ant A. Meškinio (Kleboniškio) tilto.

„Penktadienį jau prasidėjo link „Megos“ eilė iki Petrašiūnų nusukimo“, – vaizdais nuo tilto dalijosi portalo skaitytojas.

Kitas su naujienų portalu susisiekęs vyras taip pat skundėsi, jog automobilių eismas yra užstrigęs važiuojant nuo Muravos link Klaipėdos.

„Antra eismo juosta uždaryta, padarytas susiaurėjimas. Ar negalima tokių darbų atlikti naktį, kai eismas yra mažesnis?“ – teiravosi spūstyje „užstrigęs“ kaunietis.

/ Skaitytojo nuotr.

Primename, jog Lietuvos automobilių kelių direkcija (LAKD) praėjusią savaitę informavo apie magistralinio kelio A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda ruože esančio vidurinio A. Meškinio tilto per Nerį rekonstravimo projektą, kuris vykdomas nuo birželio 5 iki 30 dienos.

LAKD pranešė, kad nusukimas atvažiuojant nuo Vilniaus A1 keliu į Jonavos gatvę bus uždarytas dėl vykdomų jungiamojo kelio įrengimo darbų.

Vairuotojams siūloma rinktis alternatyvius maršrutus – važiuoti link Megos, apsisukti ir grįžus A1 keliu už tilto sukti į dešinę į Jonavos gatvę arba vykstant į Kauną rinktis Panerių gatvę.

LAKD ragina visus eismo dalyvius vadovautis informaciniais kelio ženklais.

Oficiali informacija apie eismo sąlygas pateikiama čia.

Papildyta 18.20 val.

Apie 18 val. antra Kleboniškio tilto juosta buvo atidaryta, spūstis pradėjo sklaidytis. Automobiliai dar tankiau rikiuojasi nuo Ateities plento iki Muravos sankryžos, bet srautas sparčiau judėti jau pradeda ir šioje A1 kelio atkarpoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA