Įspėja saugoti savo turtą: Panemunėje slampinėja įtartinas asmuo | Kas vyksta Kaune

Įspėja saugoti savo turtą: Panemunėje slampinėja įtartinas asmuo

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Panemunėje gyvenančius kauniečius aplankė nelauktas svečias. Vaidoto gatvės gyventoja dalijasi galimai negerų kėslų turinčio vyro vaizdo įrašu.

„Šiąnakt 02.30 val. Kaunas, Panemunė, Vaidoto gatvė. Vagis nuskaitė visų kaimynų spyneles“, – vaizdo medžiaga su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ pasidalijo kaunietė.

Vaizdo įraše matyti, kaip iš tamsos išnyra vyro siluetas, kuris drąsiu žingsniu žengia namo durų link. Įtartinas asmuo taip patikrina kelias namų durų spynas.

„Išdidinom vaizdą, kiša į spynelę nuskaitomą visraktį. Taip, kad ruošiamės antram užėjimui“, – pridūrė moteris.

Nors kaunietė teigė įvykį užregistravusi policijoje, Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (Kauno apskr. VPK) pranešimo apie vagystę ar įtartiną asmenį Vaidoto g. neturi.

„Gyventojus, kurie pastebi įtartinus asmenis, kviečiame apie tokius įvykius nedelsiant pranešti policijos pareigūnams“, – paragino Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyris.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA