„Vynoteka Bazė“ Kaune – didžiausia „Vynoteka“, mažiausios kainos | Kas vyksta Kaune

„Vynoteka Bazė“ Kaune – didžiausia „Vynoteka“, mažiausios kainos

/ Organizatorių nuotr.

Kaune, Pramonės prospekte 14, „Žaliosios galerijos“ salėje Nr. 3, rasite antrąją Lietuvoje „Vynoteka Bazė“ parduotuvę. Ji ypatinga ne tik savo dydžiu, pasiūlymų gausa, bet ir žemesnėmis kainomis. Specialūs maisto, gėrimų ir dovanų pasiūlymai kauniečių bei miesto svečių darbo dienomis ir šeštadieniais laukia iki pat 20 val., o sekmadieniais – iki 15 val.

Mažiausia kaina visame Kaune

Pramonės prospekte 14, „Žaliojoje galerijoje“, duris atvėrusi parduotuvė Kaune išsiskiria plačiausiu išskirtinių gėrimų bei įvairiausių skanėstų pasirinkimu ir, žinoma, mažesnėmis prekių kainomis.

Greta šimtų skirtingų gėrimų rūšių, „Vynoteka Bazės“ lankytojų laukia itin didelis kavos ir arbatos pasirinkimas, ypatinga ikrų kolekcija, šaldytos jūros gėrybės bei aukštos kokybės mėsos gaminiai.

Parduotuvė siūlo ir platų įvairių rūšių aliejaus asortimentą, alyvuoges, sūrius, užkandžius ir kitus gardžius ar net gurmaniškus gaminius. Smaližiai čia taip pat ras saldumynų, o norintys atsigaivinti gali rinktis ne tik vandenį, bet ir dar neragautus gaiviuosius gėrimus.

Dirba ilgiau

Klientų patogumui, „Žaliojoje galerijoje“ įsikūrusi „Vynoteka Bazė“ dirba ilgiau nei dauguma kitų šalimais įsikūrusių parduotuvių. O tai reiškia, kad atvažiuoti ten pabaigus savo darbus tampa dar patraukliau – visuomet rasite, kur patogiai pasistatyti savo automobilį.

Darbo dienomis ir šeštadieniais apsipirkti „Vynoteka Bazėje“ lankytojai gali net iki 20 val., o sekmadieniais – iki 15 val.

Ne tik sau, bet ir dovanoms

Kiekvienoje „Vynoteka“ tinklo parduotuvėje pirkėjus pasitinka patyrę konsultantai, padedantys išsirinkti ne tik individualiam skoniui tinkamiausius gėrimus ar gardėsius, bet ir geriausias dovanas norintiems pradžiuginti šeimos narius, draugus ar kolegas.

Kauno mieste ir aplink veikia 18 „Vynoteka“ tinklo parduotuvių. Visų jų žemėlapį rasite čia.

Įsigyti ypatingų „Vynoteka“ prekių galite ir elektroninėje parduotuvėje. Belieka išsirinkti produktus ir nuspręsti, ar prekes norite atsiimti parduotuvėje, o gal jūsų nurodytu adresu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA