„SEL“ skelbia pardavę rekordinį bilietų skaičių į koncertą Kaune | Kas vyksta Kaune

„SEL“ skelbia pardavę rekordinį bilietų skaičių į koncertą Kaune

Asociatyvi / Prokadras.lt nuotr.

Likus beveik trims mėnesiams iki Egidijaus Dragūno koncerto Dariaus ir Girėno stadione, grupė „SEL“ skelbia, kad didesnė bilietų dalis jau parduota. Šansą pamatyti masinį koncertą Kaune dar turi keli tūkstančiai žmonių.

„Šiandien mėnuo kaip parduodam bilietus! Ačiū tikriem žmonėm už palaikymą! Myliu, ačiū, fanai.

Mūsų jau 25 000… Dar 5 000 ir fullllll. Liko 3 mėn.“ – pirmadienio vakarą paskelbta „SEL“ fanų klubo „Facebook“ puslapyje.

Primename, kad koncerto datą E. Dragūnas patvirtino gegužės pradžioje. Tuomet pranešta, kad didžiausias visų laikų „SEL“ koncertas įvyks naujajame Dariaus ir Girėno stadione paskutinį vasaros šeštadienį.

„Tai bus vienas masiškiausių koncertų, nes planuose – 40 tūkstančių gerbėjų. Bilietų kainas paleidžiame draugiškas, norime, kad į renginį susirinktų ištisos šeimos, draugų būriai. Vėliau, žinoma, kainos didės, todėl raginu visus nedelsti ir paskubėti“, – skelbdamas apie koncertą sakė E. Dragūnas.

Išpardavus didesnę dalį bilietų, kainos birželio 1-ąją šoktelėjo.

Atlikėjas naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ kiek anksčiau pasakojo tokį renginį su komanda ruošiantis pirmą kartą, nėra jokios patirties, niekur nepaklausi, kokios klaidos buvo.

„Tai be galo sudėtingas dalykas. Šiandien turime pasigaminę plakatus, pasidarę kainodarą, susitarę su Ukrainos grupe, kuri irgi atvyksta, apmąstę, kaip po renginio galėsime paremti“, – kalbėjo žymus atlikėjas.

„SEL“ koncertas Dariaus ir Girėno stadione įvyks rugpjūčio 26-ąją, o jį apšildys grupė iš Ukrainos „Kazka“.

Stadionas drauge su Sporto hale šiuo metu yra administruojami laikino operatoriaus. Kol ieškoma koncesininko, objektų valdymas patikėtas sporto mokyklai „Startas“. Kaip naujienų portalui įvardijo vicemeras Tomas Jarusevičius, vienos dienos renginiui stadiono erdvių nuomos kaina siekia 12 tūkst. eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA