Į Kauną atvyksta hiphopo legenda „50 Cent“ | Kas vyksta Kaune

Į Kauną atvyksta hiphopo legenda „50 Cent“

/ „50 cent“ „Facebook“ nuotr.

Spalio 11 d., pirmą kartą Lietuvoje, Kauno „Žalgirio“ arenoje savo koncertą surengs hiphopo legenda „50 Cent“. Šis pasirodymas yra įtrauktas į atlikėjo gastrolinį turą „The Final Lap“, skirtą jo debiutinio albumo „Get Rich or Die Tryin’“ išleidimo dvidešimtmečiui. Ypatingu koncerto svečiu paskelbtas Busta Rhymes – dar vienas sunkiasvoris hiphopo pasaulyje.

Išankstinė prekyba bilietais www.bilietai.lt tinkle prasidės trečiadienį – birželio 7 d. 10.00 val.

Vieša prekyba bilietais – nuo penktadienio, birželio 9 d. 10.00 val.

Be įprastų bilietų bus galima įsigyti ir VIP paketus: tai Auksinis ratas priešais sceną ir Premium vietos tam tikruose sektoriuose. Šių bilietų kiekis yra labai ribotas, tad paskubėkite.

„50 Cent” arba Curtis James Jackson III (toks tikrasis atlikėjo vardas) – daugybę apdovanojimų pelnęs reperis, verslininkas, aktorius ir prodiuseris iš Niujorko, Queens rajono. „Grammy“ apdovanojimo laureatas ir vienas talentingiausių bei produktyviausių savo laikmečio muzikos atlikėjų išgarsėjo vos išleidęs savo pirmąjį albumą „Get Rich or Die Tryin’“, kuris sumušė visus įmanomus rekordus. Nuo tada „50 Cent“ yra pardavęs daugiau nei 30 milijonų albumų ir pelnęs daug prestižinių apdovanojimų, tarp kurių – „Grammy”, „BRIT awards“, „Primetime Emmy”, „Billboard Music Awards”, „World Music”, „American Music Awards”, „BET Awards” ir daugelį kitų.

Debiutinis „50 Cent“ albumas „Get Rich or Die Tryin’” (2003), kurį prodiusavo Eminemas ir Dr. Dre, sulaukė milžiniškos komercinės sėkmės. Šio albumo singlai „Wanksta” ir „In Da Club” turėjo tiek daug stiprių melodinių „kabliukų“, kad netrukus tapo tikrais popmuzikos megahitais. JAV topų lentelės „Billboard Hot 100“ pirmoje vietoje puikavosi net du kūriniai – „In Da Club“ ir „21 Questions“, o pats albumas, Amerikos įrašų pramonės asociacijos RIAA duomenimis, tapo 9 kartus platininiu.

Panašios komercinės sėkmės bei teigiamų kritikų vertinimų sulaukė ir antrasis „50 Cent“ albumas „The Massacre“ (2005), kuriame skambėjo „Candy Shop“ ir „Just a Lil Bit“. Penktajame albume „Animal Ambition“ (2014) jau galima išgirsti pokyčių kūryboje, o šiuo metu „50 Cent“ dirba ties savo naujausiu, jau šeštuoju albumu.

Curtisas Jacksonas III sulaukė sėkmės ir kine bei televizijoje. Nuo 2014 m. jis vaidino kriminalinėje dramoje „Galia” ir buvo šių TV sezonų vykdančiuoju prodiuseriu. Reperis taip pat atliko vieną pagrindinių vaidmenų (kartu su Sylvesteriu Stallone) filme „Pabėgimo planas“ (2013) bei dvejuose jo tęsiniuose, taip pat pasirodė filmuose „Ji – šnipė“ (2015), „Kirtis dešine“ (2015) ir „Vagių irštva“ (2018).

Per daugelį metų „50 Cent“ sukūrė įspūdingą muzikanto, aktoriaus, prodiuserio ir verslininko karjerą. Jis buvo pripažintas šeštu iš geriausių 2000-ųjų atlikėjų ir trečiu iš geriausių reperių (po Eminemo ir Nelly). Jo hitai išlieka vienais klausomiausių hiphopo kūrinių per visą šios muzikos žanro istoriją. Ir štai dabar jis pirmą kartą atvyksta į Kauną koncertuoti Lietuvos publikai. Nepraleiskite šios išskirtinės progos!

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA